Wie zijn wij

Wicher en Sé

Wij zijn Wicher en Sé

En wij houden van wandelen en van schrijven. Het wandelen zit ons in het bloed. Wij hebben elkaar leren kennen op een campinkje in Overijssel. Het kampvuur brandde en de vonk sloeg over. Sindsdien hebben we samen al veel gewandeld en gekampeerd. Dit en schrijven, zijn onze favoriete vrijetijdsbestedingen.

Hoe ontstond deze blog?

In de zomer van 2013 liepen wij het Zuiderzeepad. Niet zomaar, maar om geld in te zamelen voor Stichting Amazones. De Amazones zijn jonge vrouwen met borstkanker die elkaar online steunen en ervaringen uitwisselen op www.de-amazones.nl. Deze wandeling werd een 400 kilometer lange sponsortocht om hen te helpen deze website in de lucht te houden. Wil je meer lezen over onze actie uit 2013, kijk dan op de pagina Zuiderzeepad 2013.

Stukje lopen

 

 

Advertenties

4 gedachten over “Wie zijn wij

  1. Wicher en Sé Berichtauteur

   Hallo Everdien,
   Wat leuk dat je reageert. En bedankt voor het compliment 🙂 We doen het met veel plezier en overtuiging. Ook bedankt voor je like en je reactie op Facebook. We hopen dat je het leuk vindt om ons te blijven volgen.

 1. Geartsje en Sibbele Witteveen

  We troffen jullie vandaag in de winkel van Oosterzee en maakten een praatje. Geweldig om op deze manier het Zuiderzeepad te lopen. Sibbele nodigde jullie uit om een kopje koffie bij ons te drinken: 300 meter van de route af. We wensen jullie verder veel succes!

  1. Wicher en Sé Berichtauteur

   Het was een heerlijk kopje koffie. Nog bedankt! Leuk ook om de routemarkeerders van dit stukje pad te ontmoeten. En de jonge torenvalken waren een prachtige bonus waar we graag een stukje voor omliepen. We zijn nu in Sloten. Morgen verder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s