Amsterdam – Arnhem – Emmerich

Het is alweer bijna een week geleden dat onze wandeling eindigde. We zijn weer aan het werk, alle wandelwas is weer schoon, de kampeerspullen liggen te wachten om weer naar de kelder te worden gebracht. Zolang de kratjes nog boven staan houden we het vakantiegevoel nog een beetje vast.

We hebben een mooie wandeling achter de rug. Zoals eerder geblogd volgde die niet helemaal de route van de ANWB. En bij die route moet je weer onderscheid maken tussen  wat in hun routebeschrijving staat en wat er op de kaart is uitgezet, want dat komt niet altijd overeen. Soms hebben we dus eigen keuzes gemaakt, of zijn we gewoon stom toevallig zo gelopen als we gelopen zijn. En na Arnhem zijn we natuurlijk nog doorgelopen naar Emmerich. We hebben de zaak eens op een rijtje gezet. Je kunt met ons meekijken.

Als je wilt zien hoe we gelopen hebben, klik dan hier

Als je de route van de ANWB wilt bekijken, klik dan hier

Meer informatie over de oudste ANWB wandelroute vind je op hun website

We hebben nog een heleboel foto’s. Het kan dus zomaar zijn dat we binnenkort nog een blogje plaatsen. Dat is dus niet meer vanaf het pad. Maar ach, het pad ligt altijd naast je deur. Je hoeft maar naar buiten te lopen en op te stappen. Prettige wandeling!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s